Spring naar inhoud
  • Bezoekers bij Dordt Pakt Uit, foto Tim Leguijt

Dordt Veilig

Samen voor een veilige stad

Home Wat kunt u zelf doen? In uw wijk Sociale Wijkteams Sociale Wijkteams

Sociale Wijkteams

De gemeente is verantwoordelijk voor de maatschappelijke ondersteuning van inwoners. In Dordrecht zijn hiervoor speciale Sociale Wijkteams, verspreid over de stad. Bij deze teams van hulpverleners kunnen inwoners terecht voor informatie, advies en ondersteuning.

Hebt u moeite met het deelnemen aan de samenleving? Hebt u problemen met het zelfstandig leven? Dan kunt u een beroep doen op maatschappelijke ondersteuning via het Sociale Wijkteam bij u in de buurt.


Sociale Wijkteams

De oplossing hangt af van uw vraag én uw persoonlijke omstandigheden. U kunt bijvoorbeeld worden verwezen naar een vrijwilligersproject of een algemene voorziening in uw wijk. Het kan ook dat er meer aan de hand is en u een maatwerkvoorziening nodig heeft. Denk hierbij aan een scootmobiel, een woningaanpassing of begeleiding thuis. Voor informatie, advies en ondersteuning kunt u terecht bij de Sociale Wijkteams, verspreid over de stad. 


Meer informatie over zorg en ondersteuning leest u op de website van de gemeente Dordrecht.

De gemeente is verantwoordelijk voor de maatschappelijke ondersteuning van inwoners. In Dordrecht zijn hiervoor speciale Sociale Wijkteams, verspreid over de stad. Bij deze teams van hulpverleners kunnen inwoners terecht voor informatie, advies en ondersteuning.

Contact

Voor vragen over of naar aanleiding van deze website kunt u contact opnemen met de redactie van Dordt Veilig:

De veiligheidspartners zijn te bereiken via hun eigen website.

Colofon

De website Dordt Veilig is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Dordrecht.


Redactie Dordt Veilig

- afdeling Veiligheid en Kabinet

- afdeling Communicatie